Canada 2012 - Video's, Quebec

De diverse videos die we in Quebec hebben geschoten...



New Brunswick staat bekend om zijn covered bridges , maar ook Quebec heeft er een paar. Deze brug was nog steeds in gebruik en via deze brug kan je de Matapedia River oversteken bij Routhierville.



De route tussen Baie-Comeau en Labrador City wordt vanaf Manic-5 gravel; ongeveer 380 kilometer tussen Manic-5 en Labrador City, zonder tankstation of restaurant, maar met een ghost-town en verder...niets...helemaal niets...



Watervalletje langs de route #389 van Baie-Comeau QC naar Labrador City NFL. De weg is ongeveer 580 km lang, en vanaf Manic-5 is het alleen maar gravel, met heel af en toe een stukje asfalt. Onderweg zijn de uitzichten fantastisch, oa dit watervalletje.



Deze porcupine liep rustig over route #389 van Baie Comeau naar Labrador City. Het beestje scharrelde wat rond over de gravelweg, maar dook toch weer snel de struiken naast de weg in toen-ie ons opmerkte. Met een waggelende staart verdween ie.



Deze ertstrein kwam ons tegemoet langs route #389, een paar kilometer voor Fermont. De mijnen bij Fermont, en verderop in Labrador, zorgen voor het bestaansrecht van oa Fermont, Labrador City en Wabush.



Neem alstublieft een momentje om ons gastenboek te tekenen.

Menu

Canada 2012